KÄNNITEKSTAAJAN TUNNUSTUKSET


"Hei olen Elina ja olen kännitekstaaja."
"Hei Elina!"

Uusi vuosi ja uudet kujeet, niin minäkin luulin 1. tammikuuta 2014 kun heräsin kaverini nahkasohvalta eilisen illan meikit naamalla. Ensimmäisenä kännykkää kouraan ja huokaisin jo helpotuksesta, kun huomasin sen sammuneen edellisenä iltana ennen minua. Siinä sai hieraista sitten silmiä pariin kertaan, kun sain vihdoin puhelimen auki ja huomasin, että näppäimistöä oli sudittu ties minkäkokoisilla pensseleillä viime yönä, eikä edes pari skrollausta riittänyt kattamaan kaikkia pikkutunteina lähetettyjä soperruksia. 

Olisipa tämä loskainen tammikuun aamu ollut ensimmäinen tai ainakin viimeinen kerta, mutta kun ei. Juuri sinkkuuden rilluttelun löytänyt Elina 19-v oli holtiton tekstaaja. Joskus tekstiviestien lisäksi soittelin, ennätykseni 16 puhelua syntyi Himoksen Junttijuhannuksessa muutama vuosi sitten. Kun tälle ei meinannut löytyä loppua, jatkuvan morkkistelun sijaan opettelin nauramaan ongelmalleni. Tämä oli kuitenkin kuin olisin heittänyt bensaa liekkeihin ja tekstasin kännissä kahta kauheammin. Tekstasin kavereiltani salaa (koska he piilottivat puhelimeni) ja käärin tökeröt viestittelyt huumorin viittaan. Juu hauskaa se varmasti olikin viestien vastaanottajille...

Ei kännitekstaaminen ole aina huono idea. Toisinaan se toimii tarkoitusperien mukaisesti, mutta mitä useammin ei. Toisinaan se johtaa muutamaan samana iltana poltettuun siltaan, kuten eräänä Tapsan tanssina vuosi sitten. Seuraavana päivänä pakkasin laukkuni ja muutin toiselle puolelle maapalloa (ja lisäsin edellisiltana poistetut Facebook kaverit takaisin... :D). Siihen iltaan loppui myös kännitekstaaminen. En tiedä johtuiko se siitä, ettei englanti taittunut yhtä näppärästi, "VaSta mul" tai "Muka sun ongelma on?"-viesteiksi, vai siitä ettei yksinkertaisesti ollut ketään kenelle tekstata.

Kirjoitin tämän postauksen lohduttaakseni teitä kanssasiskoja ja -veljiä. Tunnelin päässä on valoa, kännitekstaamisestakin voi kasvaa ulos. Viimeistään silloin kun alatte seurustelemaan.

Ps. Tässä elävä todiste tasan neljän vuoden takaisista morkkiksista. Teidän asiat eivät varmasti voi olla näin huonosti! On varmaan sanomatta selvää, ettei nähty enää sen koommin tämän kännitekstauksen uhrin kanssa.


Teksti: Elina
Kuvat: Marc Vicenza / Unsplash, kirjoittajan arkistot

Ei kommentteja

Lähetä kommentti