MOI!


Live, laugh, love - jotta blogimaailmassa olisi vähemmän kliseitä.

Me ollaan Elina ja Lilli. Eli tuttavallisemmin ihan vaan Ellu ja Lillu. Ollaan molemmat pidetty tahoillamme blogeja jo useamman vuoden ajan, mutta koska molempien blogitouhut olivat jo hieman pölyttyneitä, päätimme sulkea omat blogimme virtuaalimaailman hautausmaalle ja keksiä uuden vuoden kunniaksi täysin uusia kujeita.

Samat kahvilat, samat kuvat sängyssä täydellisen aamiaisen kanssa, samat poseeraukset ja samat Instagram-kuvien captionit. Kun oma aamupuuro räjähtelee mikroon ja asukokonaisuus on mielikuvituksen puutteessa päivän asun sijasta viikon, tai ennemminkin kuukauden asu, alkaa monet blogimaailman kliseet tuntua monesti hieman absurdeilta. Olemme myöskin hieman kyllästyneitä lukemaan kolmatta kertaa postausta kauden säihkyvimmästä pikkujoulumeikistä tai parhaasta viherpirtelöstä.

Saimme useasti kuulla omien blogiemme aikana, etteivät ne juuri kuvastaneet persoonaamme. Kun oikeassa elämässä kiroilee välillä kuin merirosvo ja kännitekstaa kolmen promillen humalassa juuri sille älä vastaa -kategorian ykkösjampalle, tuntui välillä tyhmältä kirjoittaa blogiin sievistellen, että meillä oli niin mukava ilta ystävien kesken.


Tämä blogi tuleekin siis sisältämään entistä rehellisempää ja raadollisempaa tekstiä. Enemmän persoonaa ja enemmän aiheita, joista me itse haluaisimme lukea blogeista. Tulemme kirjoittamaan aiheista, jotka meitä naurattavat. Pieleen menneitä deittitarinoita, omia mokia, muiden mokia. Tulemme kirjoittamaan ilmiöistä, jotka meitä puhuttavat. Mitä piilee täydellisten Instagram-kuvien takana ja mitä ovat sugar daddyt. Tulemme kirjoittamaan mielenkiintoisista uratarinoista ja oman polun etsimisestä. Ja koska mekin olemme kuitenkin toisinaan sen täydellisen somemaailman uhreja, ängemme satunnaisesti mukaan myös vinkkejä kotikaupunkiemme sekä matkakohteidemme parhaista nähtävyyksistä ja kahviloista.

Teille, jotka ette ole vanhoja blogejamme lukeneet, voisimme kertoa hieman itsestämme.

Elina on vastavalmistunut viestinnän maisteri, joka lähti vuosi sitten Australiaan lomalle ja jäi sille tielle. Asuu osa-aikaisesti pakussa, scouttaa malleja, sekä etsii poikaystävänsä kanssa Australian parasta rantaa. Koukussa paskaan huumoriin, 7elevenin 2 dollarin jääkahviin, bodyboardaamiseen ja auringonottamiseen.

Lilli on isoa G:tä vaille valmis maisteri, joka on opiskellut niin viestintää kuin markkinointiakin. Yrittää epätoivoisesti rämpiä viimeistä yliopistovuottaan läpi sisällöntuottajan töiden ohella ja haaveilee ensi vuonna opiskelukahleistaan vapauduttua muutosta jonnekin ulkomaille. Säästää jatkuvasti seuraavaa reissua varten ja yrittää selvittää, millainen olisi unelmien mies. Koukussa huonoihin memeihin, seikkailuihin ja kaikkeen sokeriseen.

Tervetuloa blogiimme! Olisi kiva kuulla, millaisista aiheista te haluaisitte lukea blogistamme, eli antakaa palaa!

Teksti: Elina & Lilli
Kuva: Anne Carolien Köhler

2 kommenttia

  1. Pitää heti pistää tämä osoite talteen! :D Epämääräiset, rehelliset treffijutut ja mokat kolahtaa aina. Joutuu valitettavan usein samaistumaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes mahtavaa! Laitetaan blogi pian myös Blogloviniin niin voit sitäkin kautta seurata!;)

      Poista