MEISTÄLive, laugh, love - jotta blogimaailmassa olisi vähemmän kliseitä.

Me ollaan Elina ja Lilli. Eli tuttavallisemmin ihan vaan Ellu ja Lillu. Ollaan molemmat pidetty tahoillamme blogeja jo useamman vuoden ajan, mutta koska molempien blogitouhut olivat jo hieman pölyttyneitä, päätimme sulkea omat blogimme virtuaalimaailman hautausmaalle ja keksiä uuden vuoden kunniaksi täysin uusia kujeita.

Samat kahvilat, samat kuvat sängyssä täydellisen aamiaisen kanssa, samat poseeraukset ja samat Instagram-kuvien captionit. Kun oma aamupuuro räjähtelee mikroon ja asukokonaisuus on mielikuvituksen puutteessa päivän asun sijasta viikon, tai ennemminkin kuukauden asu, alkaa monet blogimaailman kliseet tuntua monesti hieman absurdeilta. Olemme myöskin hieman kyllästyneitä lukemaan kolmatta kertaa postausta kauden säihkyvimmästä pikkujoulumeikistä tai parhaasta viherpirtelöstä.

Saimme useasti kuulla omien blogiemme aikana, etteivät ne juuri kuvastaneet persoonaamme. Kun oikeassa elämässä kiroilee välillä kuin merirosvo ja kännitekstaa kolmen promillen humalassa juuri sille älä vastaa -kategorian ykkösjampalle, tuntui välillä tyhmältä kirjoittaa blogiin sievistellen, että meillä oli niin mukava ilta ystävien kesken.

Tämä blogi tuleekin siis sisältämään entistä rehellisempää ja raadollisempaa tekstiä. Enemmän persoonaa ja enemmän aiheita, joista me itse haluaisimme lukea blogeista. Tulemme kirjoittamaan aiheista, jotka meitä naurattavat. Pieleen menneitä deittitarinoita, omia mokia, muiden mokia. Tulemme kirjoittamaan ilmiöistä, jotka meitä puhuttavat. Mitä piilee täydellisten Instagram-kuvien takana ja mitä ovat sugar daddyt. Tulemme kirjoittamaan mielenkiintoisista uratarinoista ja oman polun etsimisestä. Ja koska mekin olemme kuitenkin toisinaan sen täydellisen somemaailman uhreja, ängemme satunnaisesti mukaan myös vinkkejä kotikaupunkiemme sekä matkakohteidemme parhaista nähtävyyksistä ja kahviloista.

Teille, jotka ette ole vanhoja blogejamme lukeneet, voisimme kertoa hieman itsestämme.


Elina on vastavalmistunut viestinnän maisteri, joka asuu Pariisissa, rakastaa croissanteja mutta kiroaa ranskalaisen deittailuskenen. Työkseen Elina matkustaa malliscoutina maasta toiseen etsien tulevaa huippumallia. Rakastaa aikaisia aamuja, auringonousuja ja kookosjäälatteja.

Lilli on niin ikään vastavalmistunut viestinnän maisteri, joka jätti valmistuttuaan unelmatyönsä suomalaisen tavarataloketjun markkinointitiimissä, koska ei ollut vielä valmis täysipäiväiseen oravanpyörään. Koluaa tällä hetkellä työkseen maailmaa rinkka selässä ja kamera kädessä yhdessä poikaystävänsä kanssa sekä pähkäilee seuraavaa siirtoaan. 


Tervetuloa blogiimme! Olisi kiva kuulla, millaisista aiheista te haluaisitte lukea blogistamme, eli antakaa palaa!

Lillu & Ellu

Kuva: Anne Carolien Köhler

Ei kommentteja

Lähetä kommentti